K čemu je užitečné železo

Astrologickému znamení Ryb je přiřazena barva magenta a tkáňová sůl Ferrum phosphoricum.  S touto solí mám bohaté zkušenosti především díky svým dětem a dětem v celé naší rozvětvené rodině. Pomáhá totiž naprosto skvěle při nachlazeních, virózách, chřipkách, opakovaném zvracení, při zvýšené teplotě do 39°C (pokud je teplota vyšší, je vhodnější červená sůl Kalium phosphoricum), zkrátka při veškerých onemocněních, která nás nyní v závěru zimy i během celého roku mohou trápit.

Dávkování a učinky

Je možné ji použít akutně – jednu tabletu každou hodinu – právě v začátcích výše uvedených onemocnění; pokud je třeba, lze ji podávat i častěji. U mých dětí jsem ji tímto způsobem použila opakovaně a vždy byla velmi rychle patrná úleva. Ferrum phosphoricum je možno použít u dětí i jako prevenci nejrůznějších zimních viróz a nachlazení. Svým dětem ji dávám od října do zhruba března (1 tabletu 2x denně) a jejich nemocnost se výrazně snížila. Zkrátka na tuto sůl nedám dopustit.

Ferrum phosphoricum mi velmi pomohlo i v případě, kdy dcera spadla v koupelně na dlažbu přímo na nos a spustilo se jí masivní krvácení. Podávala jsem jí tabletu každých 5 minut, dokud krvácení neustalo. Tato sůl skutečně velice efektivně a rychle zabírá u jakýchkoli akutních krvácení i po poranění.

Další oblastí působení, kde magnetovou sůl můžete s úspěchem použít, je menstruace. Kamarádce, která měla dlouhodobě potíže se silným krvácením během menses, se vše upravilo po využívání třech balení solí (brala je velmi intenzivně v dávce 5 tablet denně).

Dobré ohlasy mám i od maminek, které trpí těhotenskou anemií a nechtějí brát klasické železo, neboť z něj mají zažívací potíže, případně jim nezabírá. Efektivitu v těchto případech mám laboratorně ověřenu – většina těhotných žen se svým gynekologům nesvěřila, že užívá něco jiného, než jimi předepsané železo z lékárny, a po kontrolních odběrech si lékaři pochvalovali, k jakému zlepšení došlo.

Ferrum phosphoricum vám pomůže také v období těhotenství, ale i pro dobu po porodu, kdy žena potřebuje díky větší či menší krevní ztrátě železo doplnit a celkově posílit.

Magnetová sůl je zkrátka jedna z tkáňových solí, kterou se rozhodně vyplatí mít po ruce, zejména pokud čekáme rodinu či už doma nějaké ty děti máme.

Siamina, Duhová hvězda

 

Od Siamina

Spokojená matka dvou dětí, narozená ve znamení Střelce, milující barvy, život a vše netradiční.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *