Detoxikace snadno a rychle

Konečně to vypadá, že zde máme opravdové jaro, a s ním přichází astrologické znamení Býka. Tomu je přiřazena korálová barva a tkáňová sůl Natrium sulphuricum, která je základní solí na játra, především jejich detoxikaci. Čistí i lymfu a tlusté střevo. Pomáhá, pokud jsou játra poškozená alkoholem, léky, po otravách houbami, při žloutence nebo infekční mononukleóze.

Používá se jako sůl první volby na svědivé ekzémy. V případě ekzémů je vhodné podávat ji ve vyšších dávkách (alespoň 6 tablet denně) společně s rýžovou dietou, při níž jíte alespoň 14 dní pouze celozrnnou rýži a zeleninu. Současně je dobré pít i jaterní bylinné čaje. Nat sulph také skvěle zabírá i v případě svědivých solárních alergií.

V poslední době Natrium sulphuricum velmi pomohlo mé klientce Martině, která měla opakovaně zvýšené jaterní testy z důvodu dlouhodobého užívání hormonální antikoncepce. Ačkoli ji ihned po zjištění výše uvedeného vysadila, výsledky se do normálu nevracely. Po využívání jednoho balení korálové soli měla krev v naprostém pořádku. Nat sulph je možné použít i při ulcerózní kolitidě nebo Crohnově nemoci. Doporučila jsem ji paní Zuzaně, která trpí právě ulcerózní kolitidou. Při akutním vzplanutí nemoci užívá navíc ještě magentovou tkáňovou sůl Ferrum phosphoricum, jinak stále (jako detox) Natrium sulphuricum. Intervaly mezi akutními stavy se začaly prodlužovat, což mě velmi potěšilo.

Korálovou sůl jsem s úspěchem doporučila i několika ženám, které trpěly na gynekologické cysty, jejichž náplní byla tekutina. K velkému údivu lékařů cysty během pár týdnů užívání soli záhadně zmizely.

Protože Nat sulph odvádí nadbytečnou vodu z organizmu, používá se i v urgentní medicíně v případech, kdy dochází k hromadění tekutiny v místech, kde nemá být (břišní či hrudní dutina, mozek…). Je dobré ji použít i pro otoky v době těhotenství, nebo při rychlém nárůstu tělesné hmotnosti vlivem zadržované vody.

Natrium sulphuricum velmi pomáhá i při redukčních dietách (z důvodu jejího detoxikačního působení) společně se zelenou tkáňovou solí Natrium phosphoricum. Uplatní se také při potížích s žlučovými a ledvinovými kameny, opět společně s Natriem phosphoricem.

Při užívání tkáňové soli Natrium sulphuricum, zejména pak při detoxikaci, určitě nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin, aby nedošlo k dehydrataci organismu.

Siamina, Duhová hvězda

Od Siamina

Spokojená matka dvou dětí, narozená ve znamení Střelce, milující barvy, život a vše netradiční.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *